Google Analytics suite 360

Nieuw: Google Analytics 360 suite

Onlangs deed Google Analytics een grote aankondiging: de Analytics 360 Suite, “An enterprise-class solution for a multi-screen world!” In dit nieuwe platform worden meerdere tools samengevoegd. Google wil met Analytics 360 de steeds groter wordende hoeveelheid klantdata meer inzichtelijk maken. Zo zorgt Analytics 360 niet alleen dat Analytics tools onderling makkelijk te combineren zijn, maar werkt de suite ook goed samen met tools als AdWords, DoubleClick en andere externe databronnen.

Lees meer

Social media

Wat is het juiste moment om te posten op social media?

Met de komst van social media is er steeds meer informatie te vinden op het internet. Er zijn zelfs zoveel mogelijkheden dat het voor consumenten soms onduidelijk is welke dienst waar kan worden ingezet.

De nieuwe generatie is bijna altijd online.

Smartphonegebruikers checken hun device gemiddeld meer dan 200 keer per dag! Nog steeds stijgt het gebruik van  mobiele telefoons in populariteit. Het gebruik van tablets is daarentegen het afgelopen jaar afgenomen. In de toekomst komen daar nog allerlei gadgets bij, zoals speciale brillen en misschien wel zelfrijdende auto’s. Het is dus mogelijk te allen tijde je sociale netwerk te checken.

Lees meer

Google - Mobile friendly

Google gaat door met het web meer mobile friendly maken

Krap een jaar geleden (21 april 2015) heeft Google de “Mobilegeddon update” uitgebracht. Deze update heeft ervoor gezorgd dat wanneer de bezoeker met een mobile device een zoekopdracht uitvoert in Google, een “mobile friendly” website een hogere positie in de zoekresultaten krijgt. Google benadrukt hiermee het belang van het hebben van een mobiele website. Lees meer

Online marketing

Dit vonden wij ook interessant: April 2016

Hoe zorg je voor een succesvolle landingspage?

Gaan B2B-conversiepercentages op vrijdag omlaag?

Lees meer

Facebook

Nieuw! De actieknop op Facebook

De laatste tijd wordt Facebook steeds meer ingezet door bedrijven. Het facebook platform is een interessant medium voor bedrijven om op te adverteren en potentiele klanten te benaderen. Onlangs introduceerde Facebook de zogenaamde actieknop, ook wel een Call To Action-button genoemd. Deze CTA button wordt geplaatst over de de omslagfoto van een bedrijfspagina. Lees meer